Pravno obvestilo

Splošni pogoji uporabe spletnega mesta www.solutium.si

1. Uvod

Spletno mesto je za namen tega obvestila pojem, ki zajema vse spletne strani na naslovu www.solutium.si

2. Vsebina spletnega mesta

Vse vsebine, ki se nahajajo na spletnem mestu so informativnega značaja in služijo predvsem informiranju. Podjetje Solutium se obvezuje, da bo storilo vse, kar je v njegovi moči, da bodo podatki na spletnem mestu resnični, zanesljivi in kakovostni. S tem pa ne odgovarja za morebitne tipkarske napake in za zamude ter pomanjkljivosti pri vnašanju ažurnih podatkov.

Prav tako Solutium ni odgovoren za škodo kakršnekoli vrste, ki bi utegnila nastati zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe spletne strani www.solutium.si.

3. Zaščita avtorskih pravic

To spletno mesto je izključna last podjetja Solutium d.o.o., zato je prepovedana kakršnakoli zloraba podatkov, slik, besedil in drugih podatkov, ki so del tega spletnega mesta. Prepovedano je kakršnokoli kopiranje, distribucija ali druga uporaba vse zgoraj navedenih podatkov brez predhodne vednosti in dovoljenja Solutium d.o.o.

4. Zaščita zasebnosti

Ko brskate po spletni strani www.solutium.si, ste anonimni. Osebnih podatkov ne zbiramo. Pri nekaterih razdelkih naših spletnih strani se lahko zgodi, da nam boste – zaradi korespondence, naročila na novice, prostovoljno zaupali svoje osebne podatke, kot so ime, elektronski naslov. Podjetje Solutium d.o.o. jamči, da bo osebne podatke varovalo kot zaupne, skladno z določili veljavne zakonodaje.

5. Piškotki

Spletno mesto uporablja naslednja piškotka, ki sta obvezna za delovanje strani: cookie_notice_accepted in pll_language. To sta obvezna piškotka, v katerih si beležimo ali se strinjate z uporabo posamezne vrste piškotkov ali ne ter izbran jezik. Trajanje teh dveh piškotkov je omejeno na eno leto. Za spremljanje statistike obiska uporabljamo naslednje piškotke: _ga, _gid in _gat_gtag. Piškotki so namenjeni analiziranju obiska naše spletne strani z uporabo Google Analytics in imajo življensko dobo do 2 leti.

6. Zunanje povezave

Del našega spletnega mesta so tudi povezave na spletne strani, ki niso del tega spletnega mesta. Za vsebino na teh straneh ne odgovarjamo.

7. Sprememba pogojev

Solutium si pridržuje pravico do spreminjanja splošnih pogojev brez predhodnega opozorila. Spremembe začnejo veljati takoj, ko so objavljene. Zaradi teh pravic si ob vsakem obisku našega spletnega mesta pozorno preberite pravila uporabe in pogoje.

8. Zaključek

Z vstopom na spletno stran soglašate, da ste seznanjeni in se strinjate z vsemi zgoraj navedenimi pogoji.

Prijeten ogled vam želimo!